Föreläsning: Social relation & kommunikation

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Order summary

photo-1524511751214-b0a384dd9afe

Föreläsning: Social relation & kommunikation

I denna föreläsning kommer du få den teoretiska grunden till hur du kan kommunicerar för att få en hund att vilja vara med dig för att du är du men även höra hur man kan tänka kring hundens motorer till att vilja göra saker hur du kan vara den som hjälper hunden att ändra fokus, höja eller sänka motorerna.

Du kommer få tips på hur du kan få upp hundens sinnesstämning och tips på hur hunden bör se ut för att få ner hundens sinnesstämning.

Mirjam delar med sig av videos från hennes och hennes mans resa, under de senaste 15 åren, där de visar hur de har kommit fram till det de kan idag. De visar hur de har experimenterat och vågar prova för att se hur hundarna har svarat. De har tagit emot över 60 st hundar ideellt som på något sätt inte har kunnat vara kvar i sina tidigare hem då de har blivit alldeles för jobbiga/för farliga.

Grunden i relationen är att kunna vrida upp och ner din hunds sinnesstämning, utan att den behöver vara i någon speciell position. Eftersträva alltid att kommunicera på minsta möjliga sätt för önskat resultat utan att hunden ska förvänta sig godis eller leksak. 

Denna pusselbit kommer ge dig större möjlighet att lyckas bli ”ett” tillsammans med din hund, genom att kommunicera med hunden på hundars vis och på så sätt få en hund i balans.
SEK 316
Totalt att betala SEK 316

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.