Grundkurs 1 - Så här börjar du kommunicera med den sociala driften

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary
mirjamhugger

Grundkurs 1 - Så här börjar du kommunicera med den sociala driften

Vill du veta mer om hur du kan kommunicera för att få ner en sinnesstämning? Är du nyfiken på hur du kan kommunicerar med hunden på hundars vis och på det sättet får en hund som vill vara nära dig i balans? Då är detta kursen för dig!

Hundinstruktören Mirjam kommer inleda kursen med en teoretisk del och prata om hundens nedärvda drifter, vilket lär dig mer om varför hunden gör saker och att den inte gör fel. Inventera gärna din hunds olika drifter, hur är volymen på just din hund? Därefter kommer du få se när hundinstruktören Mirjam instruerar hundägare i hur man kan kommunicera på ett lugnt och tryggt sätt, för att få hunden i balans.

Dogstadius förhållningssätt är en princip och inte en metod. Detta förhållningssätt kan du applicera i er vardag direkt. Efter genomförd kurs kan du prova att kommunicera i den sociala driften, men då gärna på en lugn plats så att du inte väljer de största utmaningarna för det är troligtvis för svårt. Tänk på att man bygger en hållbar och kärleksfull relation på lång sikt och att det sällan finns quick-fix lösningar.

Kursen lämpar sig för människor och hundar i alla åldrar, oavsett vilka drömmar och mål du har med just din bästa vän - Hunden! Vid köp kommer webbkursen vara tillgänglig i en månad. 
SEK 119,20
Totalt att betala SEK 119,20

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.